inici
inici Inici Arbequina Nocellara Koroneiki Frantoio Mediterranea Lots News
inici
Noceralla
 

 Oli d'oliva verge extra, selecció del millor oli obtingut de l'extracció en fred, produït per un dels millors molins familiars de la regió de Sicília, província de "Caltanissetta".
Aquest oli prové de les olives de la varietat "Nocellara de Benicce", la majoria de les quals s'utilitzen com a olives de taula.

Nova presentació de Bag in box

Olis Solé presenta els seus nous formats de bag in box de 3 i 5 litres, amb els quals es garanteix que el producte arribi al consumidor final mantenint totes les qualitats organolèptiques intactes, gràcies a la bossa metal·litzada que preserva l'oli de la llum, i també gràcies a la seva aixeta dosificadora, que evita la penetració de l'oxigen en el seu interior, garantint la conservació del producte durant tot el temps que està envasat.

Oli amb un perfil molt equilibrat. Té una aroma i un sabor intensos amb notes verdes com d'herbes i de prat acabat de tallar, identificables al nas i a la boca. Ens transmet, també a la boca, tons de tomàquet i figuera.
Gust afruitat intens, en el qual destaquen un picant mig alt equilibrat i un toc retronassal amarg lleuger.

 
 
Aquest oli de procedència siciliana ens recorda als olis que s'elaboraven antigament. És un oli amb uns afruitats intensos i amb una sensació a la boca més densa de l'habitual, la qual el fa idoni per a plats de pasta i peix.
 
Capacitat i presentació:
25 cl - 12 botelles / caixa
50 cl - 6 botelles / caixa
bag in box 3 litres - 4 unitats
bag in box 5 litres - 3 unitats